Διαφημιζόμενα Προϊόντα ZER
ZER
Η εταιρεία ZER ιδρύθηκε το 1994 και έχει σαν κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή, πώληση, αγορά, ανταλλαγή συσκευών κινητής τηλεφωνίας, smartphones, laptops, tablets, τηλεοράσεων και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας καθώς επίσης και την αποκλειστική διάθεση των αξεπέραστων προϊόντων ZER.

Η πολυετής παρουσία μας στον εμπορικό χώρο των τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρονικών έχει εξασφαλίσει για εσάς επιλεγμένα προϊόντα, άριστης ποιότητας, συνοδευόμενα πάντα με εγγύηση και υποστήριξη, και πάντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Φθηνά Μεταχειρισμένα Laptops
Μεταχειρισμένα Laptops - Νέες Αφίξεις
Smartphones Νέες Αφίξεις
Προτεινόμενα Tablets
Αγορές - Ανταλλαγές
Η ZER αγοράζει ή ανταλλάσει μεταχειρισμένα Κινητά τηλέφωνα, Desktops, Laptops, Tablets, Τηλεοράσεις LCD, Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και Ψηφιακές βιντεοκάμερες, αρκεί αυτά να είναι σε καλή κατάσταση και λειτουργικά.


Μην ξεχνάς να φέρεις μαζί με το προϊόν και τα παρελκόμενά του (φορτιστή, ακουστικά, κουτί, οδηγίες χρήσης, καλώδια σύνδεσης, τηλεκοντρολ κ.α.) για να πετύχεις καλύτερη τιμή πώλησης.

Αξεσουάρ & Gadgets που σας προτείνουμε
ZER Service
Εμπιστευτείτε σε εμάς την επισκευή του κινητού, του tablet, του laptop ή του desktop σας, ασχέτως μάρκας.


Το Service της ZER αποτελείται από τεχνικούς με τεράστια εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρονικών που μπορούν να φέρουν εις πέρας και τις πιο δύσκολες επισκευές.

ZER Διαφημιστική
Η ΖΕR διαφημιστική είναι μια νέα και σύγχρονη, δυναμική εταιρεία στο χώρο της διαφήμισης που παρακολουθεί όλες τις νέες εξελίξεις και παρέχει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές διαφημιστικές υπηρεσίες με ιδέες που ξεπερνούν τα όρια της διαφήμισης και οδηγούν σε ξεχωριστή στρατηγική και την εφαρμογή της σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας.

Προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα διαφημιστικών υπηρεσιών(τηλεοπτικά studio, τηλεοπτικά σπότ & εκπομπές, τηλεφωνικό κέντρο για λήψη παραγγελιών, κατασκευή e-shop, προβολή σε όλα τα social media) και διατηρώντας παράλληλα μια εξαιρετική προσωπική σχέση με το πελατολόγιο της.

ZER TV
Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των εκπομπών μας σε όλα τα κανάλια


Μη χάνεται τις καταπληκτικές προσφορές μας μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές του Θεοδόση Ζερβουδάκη


Δείτε Live την τηλεοπτική εκπομπή μας στη ZER Web Tv

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα