Αγορές - Ανταλλαγές
Αγορά ή Ανταλλαγή τοις μετρητοίς!
Η ZER αγοράζει ή ανταλλάζει μεταχειρισμένα Κινητά τηλέφωνα, Desktops, Laptops, Tablets, Τηλεοράσεις LCD, Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και Ψηφιακές βιντεοκάμερες, αρκεί αυτά να είναι σε καλή κατάσταση και λειτουργικά.

Μην ξεχνάς να φέρεις μαζί με το προϊόν και τα παρελκόμενά του (φορτιστή, ακουστικά, κουτί, οδηγίες χρήσης, καλώδια σύνδεσης, τηλεκοντρόλ κ.α.) για να πετύχεις καλύτερη τιμή πώλησης.Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη και έχει ως εξής:

Βήμα 1: Έλεγχος από το τεχνικό τμήμα της ZER σε ένα από τα καταστήματά μας (μας φέρνεις ή στέλνεις τη συσκευή σου με δικά σου έξοδα με ταχυμεταφορική εταιρία).

Βήμα 2: Στην περίπτωση που το προϊόν έρθει στο κατάστημά άμεσα (μετά τον ολιγόλεπτο τεχνικό έλεγχό) θα πληροφορηθείς την τιμή που μπορούμε να το αγοράσουμε. Στην περίπτωση που μας σταλεί με courier τότε εκπρόσωπός μας θα σε καλέσει στο τηλέφωνο που θα μας υποδείξεις και θα κατατεθούν τα χρήματα σε τραπεζικό σου λογαριασμό ή θα συμψηφιστούν με καινούριο προϊόν που θέλεις ενδεχομένως να αγοράσεις από τα καταστήματά μας.

Βήμα 3: Επιλέγεις είτε την αγορά της συσκευής σου μετρητοίς ή τον συμψηφισμό με προϊόντα μεταχειρισμένα ή καινούργια που βρίσκονται μέσα στα καταστήματά μας.

Τόσο απλό και τόσο γρήγορο!!!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 2109011588 ή στείλτε email στο info@zer.gr
Διεύθυνση αποστολής: Λαγουμιτζή 60, Ν. Κόσμος, 11745
Προϊόντα που σας προτείνουμε

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα