Η Εταιρεία
Η Εταιρεία ZER ιδρύθηκε το 1994 και έχει σαν κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή, πώληση - αγορά - ανταλλαγή συσκευών κινητής τηλεφωνίας, smartphones, laptops, tablets, τηλεοράσεων και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας καθώς επίσης και την αποκλειστική διάθεση των αξεπέραστων προϊόντων ZER.

ZER

Ειδικότητά μας να σας παρέχουμε με ασφάλεια και αξιοπιστία καινούργια και μεταχειρισμένα προϊόντα τα οποία έχουν περάσει όλους τους τεχνικούς ελέγχους πριν φθάσουν στα χέρια σας από το τεχνικό τμήμα του δικτύου , τα προϊόντα αυτά διατίθενται προς πώληση είτε μέσω των φυσικών καταστημάτων είτε εξ αποστάσεως (τηλεφωνικές παραγγελίες ή μέσω του zer.gr) σε ασύγκριτες τιμές. Επίσης αγοράζουμε προϊόντα και σας τα πληρώνουμε μετρητοίς χωρίς να είναι απαραίτητη η αγορά ή ανταλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν.

Στο κεντρικό μας κατάστημα λειτουργεί τμήμα service level 5 το οποίο αναλαμβάνει την επισκευή σε κάθε είδους κινητό τηλέφωνο, laptop, tablet.
Είμαστε οι πρώτοι και καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε γιατί πολύ απλά έχουμε την τεχνογνωσία να το κάνουμε καλά!!!

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.

Η πολυετής παρουσία μας στον εμπορικό χώρο των τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρονικών έχει εξασφαλίσει για εσάς επιλεγμένα προϊόντα, άριστης ποιότητας, συνοδευόμενα πάντα με εγγύηση και υποστήριξη, και πάντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Προϊόντα που σας προτείνουμε

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα