Μπορεί η επίσημη παρουσίαση να είναι προγραμματισμένη για τις 24 Φεβρουαρίου, αλλά από τώρα μαθαίνουμε τα πάντα για το Motorola Moto Edge 30 Pro. Η νέα ναυαρχίδα της Motorola θα έχει stylus και οθόνη με συχνότητα 144 Hz.

To Motorola Moto Edge 30 Pro θα είναι η διεθνής έκδοση του Motorola Moto Edge X30 που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες αποκλειστικά και μόνο στην αγορά της Κίνας. Σχεδιαστικά, οι ομοιότητες περισσεύουν, οπότε δεν μας περιμένουν εκπλήξεις σε αυτό τον τομέα. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει τριπλό camera setup, ενώ στις πρώτες φωτογραφίες που διαρρέουν μέσω Twitter βλέπουμε μία θήκη, μαζί με ένα stylus ως αξεσουάρ του νέου μοντέλου.

Η θήκη αφήνει μία λωρίδα οθόνης, η οποία μπορεί να λειτουργεί ως always on οθόνη με βασικές πληροφορίες, όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό. Το stylus δεν θα μπορεί να αποθηκευτεί στο εσωτερικό του Motorola Moto Edge 30 Pro, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Samsung Galaxy S22 Ultra, αλλά θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη νέα ναυαρχίδα της Motorola.


Αναφορικά με τα υπόλοιπα specs, έχουμε οθόνη με συχνότητα 144 Hz, τεχνολογίας OLED, με ανάλυση Full HD+, στις 6.7 ίντσες, ενώ στη θέση του επεξεργαστή συναντούμε τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Η μνήμη RAM θα είναι 8 και 12 GB, με εσωτερική μνήμη 128 και 256 GB, ενώ η μπαταρία των 5000 mAh θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 68W.

Η selfie camera, τύπου punch hole θα είναι στα 60 Megapixel, με την κύρια πίσω κάμερα στα 50 Megapixel, μαζί με μία ultra wide στα 50 Megapixel και μία 2 Megapixel για το depth. Τουμπανάκι, δηλαδή…