Η νέα σειρά iPhone 14 βρίσκεται μόλις 7 μήνες μακριά και θα ενσωματώνει νέο επεξεργαστή A16 Bionic και αρκετές νέες τεχνολογίες στον τομέα της κάμερας όχι απαραίτητα δανεισμένες από τα προηγούμενα μοντέλα iPhone 13.

Μπορεί να είναι σχετικά νωρίς για εικασίες όμως υπάρχουν ήδη ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και φήμες για τ τούμπανα μοντέλα της επόμενης σειράς και συγκεκριμένα για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Αυτά θα έχουν νέο σχεδιασμό με διπλό notch στην οθόνη και χωρίς notch.

Σε ότι αφορά την κάμερα των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max λέγεται ότι θα έχει νέο βασικό αισθητήρα 48 Megapixel και δυο ακόμα από 12 Megapixel ο κάθε ένας, ένας zoom και ένας ultra-wide. Στον τομέα του βίντεο μάλλον θα δούμε για πρώτη φορά iPhone να τραβάει 8K.

Μπορεί να σκέφτεστε μεγάλες φωτογραφίες 48 Megapixel αλλά το πιο πιθανό είναι η  Apple να εφαρμόσει την τεχνολογία Pixel-Binning που συνδιάζει όλα τα pixel του αισθητήρα δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο το οποίο απορροφά περισσότερο φως για καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις συνθήκες και αυτές με χαμηλό φωτισμό.

Ανυπομονείτε;